to babe

jag älskar dig och du vet knappt att jag existerar.

hello

Hej! Har lite dåligt om tid nu så jag bloggar senare. Jag har fått bloggsvar så tryck på knappen fråga mig om ni ahr någon fråga:)

fuck matte

mina vänner det blir inget inlägg idag,, måste plugga matte.

Katrin

Är jag den ända som undrar när Katrin Zytromierska (stavning?) ska klämma ut sin unge? Hon är verkligen en utav mina favoritbloggare. Hon har allt, snygg, bra blogg, och jävligt klockren!
Kom ihåg min frågestund! Tryck här

FRÅGESTUND

Nu ska jag ha en frågestund bestämde jag mig för!
Skriv din fråga/dina frågor så svarar jag på dem senare.
Just so you know, ni kan bara kommentera det här inlägget med era frågor! Kisses

Frågestund?

BTW, jag har fått en förfrågan om frågestund, vad tycker ni? :)

dageeen

jeflar. jag är förvånad, utan att ens skrivit något inlägg (förutom det imorse) så har jag fått 35 besökare idag. Najs! Jag såg att hon som jag fick designen av har kommenterat min blogg och jag tänkte lägga upp henne som en länk så kan ni gå till hennes blogg därifrån hela tiden:) Aja, lite om min dag då. Jag gick upp rätt tidigt runt tio och gjorde mig i ordning sedan bar det iväg för att hämta prinsessan och sedan drog vi till tacobar. Mm. Jag åt en enchildas grande fetto som jag är medans lillan typ åt en halv tugga av sin kidsmeal, jag tror inte att hon gillade det men jag förstår inte hur... Sedan drog vi iväg till Stockholms stadsmuseum och lekte lite i deras ''lekhörna'' och fikade. Nyss fick jag ett mail utav cocoo att jag har fått min personliga rabattkod som då är personlig så jag kan inte ge ut den till er men börja sammarbeta med henne så får ni det också! Tryck bara på bannern i min blogg så kan ni starta sammarbete!:) Som det är nu har jag 20%där. Fett med najs! Nu ska jag nog plugga lite har inte pluggat någonting alls de tre senaste veckorna typ:P men see you later aligator! Nu ska jag lägga in världens finaste bild.
cause i'm inlove with a fairytale even though it hurts.

P-U-C-K-A-T

Hej bloggish! Jag tänker inte idiotförklara någon nu men om jag har skrivit att kommentarer raderas som är spam så gör de det. Varför bryr ni er då om att skriva någon sådan kommentar? Skit i det och spamma någon annans blogg ist.
Nu ska jag iallafall iväg och hämta prinsessan och sedan ska vi ut. Ni får ha det chill så hörs vi senare. Kisses

dagens fråga

Okej girls and boys. Nu har ni chansen att ställa frågor här! Jag vill ha en dagens fråga så ofta som möjligt så kommentera saker ni undrar så svarar jag på dem allt eftersom. Dessutom så ska jag snart dra igång veckans blogg, tror ni att det blir intressant?

Never

Failat totalt på ett prov. Jag tror att det sämsta jag har haft är G 2 gånger.

Can u keep a secret?

Jag blir kär varje dag. Jag har min sanna kärlek Robert pattinson, men jag blir småkär i olika personer varje dag. Ibland är det folk jag känner och ibland bara randoms. Senaste killen jag vart kär i var han på bussen, innan han på subway, jesse st james.... Men jag är helt dödskär i R.Patz. De som känner mig vet det...

Hur långt skulle du gå...

För att få träffa Robert Pattinson.
Hmmm. Svårt. Jag hade gått långt. Kanske inte dödat men näst intill. Jag hade lätt kunnat utnyttja någon stackare för att få träffa honom. Jag ska gifta mig med Rob en vacker dag.
Så här kommer det att gå till:
Ni skriver i kommentarsfältet ; Hur långt skulle du gå... följt av er fråga. Jag kommer sedan att välja bland era frågor och lägga upp svar lite då och då. Ni har fria tyglar, skriv vad ni vill.

I'm the new BB

jag har börjat få mer besökare. Igår så hade jag 25 stycken men det ska upp! jag ska bli nya blondinbella. Så det så!

Tävlar

Jag tävlar om att bli veckans blogg här.

GINGER

HAHAAHHAHA. Förlåt för tusen youtube inlägg men jag måste bara lägga in det här. Så jävla roligt.

FETT HETA

Men gud vad jag längtar. Jag älskar den här scenen. Så.Jävla.Heta. Kan de inte bråka över mig? Hade jag träffat på Robert eller Taylor så hade jag fan inte bangat på någon av dem. Fina pojkar. Fan jag måste sluta snacka om dem nu, jag dregglar över tagentbordet.
och jag lovar dig som baxar mina pojkar eller har minsta perversa tankar om dem. Tänk om, de är MINA och jag slåss för dem din fula fjolla! Speciellt Robert. Han ska bli min man.

Billy Burke singer?

My god. Är alla musiker nu för tiden? Jag visste att R.Patz är det, en grym sådan dessutom. Han är grym på allt den jävla hetingen. Men iallafall. Charlie i Twilightfenomemet ( Bellas pappa),  Billy Burke är också musiker? Han sjunger och rätt bra också det må jag säga. Jag vet inte om jag är helt såld på låten men jag lägger upp den iallafall. Jag hittade videon på TS som jag besöker nästan varje dag.
här är videon, enjoy!
PS! Nya kategorier på g.

Bajskorv

Ja mina vänner! Ni vill väll höra om min TOTALT händelse-icke-rika vecka? Jag tänkte väll det.
Måndag: Jag ringde och sjukanmälde mig. Kräktes. Mådde piss och gick och la mig tidigt.
Tisdag: Ringde och sjukanmälde mig. Kräktes inte. Mådde piss. Tog alvedon och mådde prima!
Onsdag: Åkte iväg till praon hade tråkigt och roligt. Sedan drog jag hem och pussade min lillebror.
Torsdag: Försov mig något enormt. Skulle med 5 över tåget. Jag vaknade 51. Kutade upp slängde på mig kläder, borstade tänderna och kutade till bussen. Var vid bussen 55. Tog bussen 59 och hann med tåget 05. Gjorde sällskap med minnis och sminkade mig sedan på bussen. Efter praon blev det stan med Pecka. Vi köpte äcklig latte och islatte och såg paow( det var det rebecka tyckte var tufft) jag är dock inget större fan av paow utan mer hennes enormt heta boy som tyvärr skaffat sig ett asfult getskägg.
Fredag: Sista praodagen. Fick sluta tidigare. Fick ett fint omdömme och en bok, breaking dawn <3 me. Åkte till stan med Rebecka. Åt wienerbröd och köpte en assnygg tröjja. Fottar den senare ( jag skjuter upp allting). Såg Grey's på kvällen. Jag hatar äckelgubben där. Fula fitta.
Lördag (idag): Såg a Mighty heart, såg lite kungfu panda och åt donken. Drog sedan till Iza. Nu ska jag kolla mer kung fu panda.
En inte så händelserik vecka. Nu ska jag göra annat som att fixa min design. Kisses.
inte gott waynes. screw you! kostade dessutom 38kr så de försöker råna mig på en äcklig islatte och hon som jobbade i kassan var lite otrevlig tyckte becka men jag vet inte riktigt....
PS! Vill ni läsa lite mer om min fredagseftermiddag gör ni det här.

Ny design

Jag har en ny design! Om du också vill ha det så gå in på http://www.designandmakeup.se där kan du antingen köpa en eller få en gratisdesign som jag valde. Go for it! Jag kommer dock kanske att göra lite småförändringar på den men inget spikat än..

TIPSA MIG NU!

jag känner att den här bloggen är fett kass. Jag har typ inga läsare och inga kommentarer men det ska det fan bli ändring på! Jag förstår inte vad jag gjorde med mina tidigare bloggar för där kunde jag ha runt 200 per dag och nu har jag inte ens en tiondel av det. Ni som läser min blogg vad vill ni ha mer utav? Tell me! Jag är öppen för alla förslag! Tävlingar, videobloggar , hissar och dissar m.m..
my dream.

OLW

Haha det blir en del tävlingar nu när jag är sjuk och inte har något annat att göra men det vore jävligt gott med lite chips nu när jag inte ätit något knappt på typ 3 dagar. Det är därför jag borde vinna. haha go OLW!

MAAAAT

jag är hungrig men orkar inte gå och fixa något. Vem vill laga mat åt mig? Nu ska jag kolla OTH. Kisses

snyft

NEEEEEEEEEEEEEEJ. kommer quin och clay dö i OTH?????:(:(:(

MY WISH LIST

jag har scrapat lite på datorn, visst blev det rätt fint? ska nog sätta igång med en ny design också!

Tävling på moonzanna

Jag har hittat en asnajs tävling på Moonzannas blogg. Hon sammarbetar med chique och man kan vinna finfina prylar där ifrån! Tryck på länken så kommer du till inlägget där du tävlar!

DAMP

ska sova nu. Mår pissdåligt. Godnatt

konsten att tycka synd om sig själv.

jag vill inte! jag vill inte vara sjuk jag HATAR det. dessutom missar jag min prao, toppen? nej, jag vill faktiskt vara med på den och jag måste det så att jag hinner intervjua min handledare om frågorna till svenskan/so;n. dessutom mår jag illa och det HATAR jag. så jävla äckligt så att jag typ vill stänga in mig någonstans och aldrig gå ut igen. Jag orkar knappt gå ner för trappan utan att typ halvt som halvt dö. nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och sova lite istället. kram på er!
PS! det kommer lite bilder sen när jag mår bättre men nu orkar jag knappt blogga och ännu mindre ladda upp en massa bilder

sicksicksick

är stensjuk. Har drygt 39 graders feber , ont i halsen och har spytt. euw.

so sick of being sick

Tufft jag har haft 10 besökare idag. På min gamla blogg hade jag över 200 unika. Hahaha. Men iallafall. Nu tänkte jag kolla på någon film, tror det blir harry prutter och sedan ska ajg försöka sova. Vet inte om det blir någon prao för mig imorgon, senast jag kollade så hade jag 38.1 i feber, kanske inte asmycket men jag känner mig rätt mör... Ikväll så har jag inte gjort särskillt mycket. Vi köpte hem pizza eller jag tog pasta carbonara men iallfall det var gott men jag fick inte i mig särskillt mycket... Efter maten så har jag bara suttit framför datorn och chattat med min storebror. Har inte snackat med honom sedan innan london så det var kul! menmen. Jag fick även headern så nu har jag satt in den och det blev rätt fint till min design tycker jag. Fast senare i sommar så ska jag försöka lära mig lite ps så att jag kan göra min helt egna design från scratch. Det vore najs. Menmen nu ska jag gå och fixa mig en kopp te och sedan sätta på en rulle och efter det så ska jag slagga. Kisses
naaw vad små vi var! Gulligt!

picture

Jag har vunnit en header av http://johannaceciilia.blogg.se som kommer upp snart. Steeeknajs:) Übertuffa JT ska leka ball med språket jao. Jag ska göra ett nytt inlägg nu! kisses

TÄVLING

Jag är med och tävlar om en iPhone på DennisM. Tryck på länken för att komma till hans blogg och tryck på denna länk för att tävla du med.

sjuk

ny ska jag fan försöka hålla min blogg lite seriös! jag tänkte skriva upp vad jag gjort de senaste dagarna.
Torsdag: Jag var ute med amanda och jeflar vad najs det var. Vi var hemma hos min kompis och sedan så sov vi hos amanda. Jätte trevligt iaf.
Fredag: Läkaren på morgonen. Fick veta att jag kommer att behöva nötspruta ( typ adrenalin ifall jag skulle få en allergichock) sedan drog jag hem till amanda ett tag och på kvällen gick jag ut med Rebecka och drog till långis och satt där ett tag tills vi drog vidare till ip. Supertrevligt det med.
Lördag: Skulle egentligen gått ut med amanda men gon sket i mig för någon annan. Tack! Så jag fick spendera lördagskvällen hemma men det var mysigt endå! Jag började känna mig lite krasslig så jag gick och la mig med min lillebror och vi båda deckade på direkten.
Söndag: Vaknade några gånger under natten med konstiga drömmar, gick upp och tog örontempen och såg att jag hade 38.5. inte så najs. Men nu mår jag iallafall bättre (kan iof bero på att jag knarkat hostmedicin, strepsils och alvedon)och tänkte precis börja med en ny design på bloggen! Sedan ska jag nog fotta och lägga upp lite utav de sakerna jag köpte i london. Puss på er.
ser någon vem det är?

ggjfgsk

yoo bloggen. Sitter här hos a´manda OCH GÖR Typ ingenting. Vi ska väll hitta på något senare. menmen tänkte bara uppdatera f´ör att visa att jag lever.

F*****H***K**

piss. jag kan inte få in en header till min blogg. fhk

n0lifer n0 1

hejsan svejsan bloggen! Nu har jag precis vaknat och tänkte passa på att skriva lite. Det blev inte terminator igår för det var fotboll på tv -.- menmen, life goes on. Jag tror faktiskt inte ens att den är så bra:) Istället för det så tog jag mig lite dricka och gick sedan upp till mitt rum där jag kollade lite på datorn istället. Nu idag vet jag inte vad jag ska göra men framåt kvällen så ska jag iallafall träffa amanda:) nu ska jag iallafall checka lite cougar town. see you later!

Långt inlägg

Hej! Jag har inte skrivit något än direkt men nu ska det bli ändring på det.  Idag har jag varit på prao. Jag praoar på bokia och det är delvis kul och delvis tråkigt. Hittills så har jag fått göra saker som att packa upp varor, ''slå in'' drygt 300 presentkort, gjort fint i hyllor, plockat tillbaka låneböcker, sortera fakturor typ, prismärka mm. Det roligaste var nog att prismärka, men det är även ganska kul om någon kund kommer fram till en och om man ska hjälpa dem. Fast typ 4/5 gånger så kan jag inte det de frågar om och då får jag hänvisa dem till någon annan. Det är en äldre man som jobbar där som ger mig de tråkigaste uppgifterna. Han gav mig först att fixa presentkort, och det kan jag säga att det är kul de 10 första men att göra 300 stycken blir lite långtråkigt. Sedan fick jag även sortera papper. Menmen, jag är i helhet nöjd med min praoplats och jag är ju där för att lära mig så jag ska inte klaga.
Nu har jag precis käkat och haft ''debatt'' vid matbordet, eller vi har diskuterat lite olika ämnen. Kul! Jag är den ända tonåringen som inte har något att göra idag typ. Tidigare under dagen var jag med Iza och Nickan men det var bara en kort stund sedan drog jag hem och kollade OTH. Nu ska jag checka Terminator  med pappa. Kisses
 Desktop Wallpaper · Gallery · Movies & TV   Terminator 3, Rise Of The Machines, 2003, Arnold Schwarzenegger, Kristanna Loken

ghos8dfuog

okej ny blogg. jag ska börja blogga på riktigt nu.  jag kommer att skriva ett inlägg senare men nu måste jag packa upp alla mina prylar (var nyss i london)- kisses

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0